Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Barutana: Provetravanje, 13. septembra
KKN (foto: Nemanja Đorđević)
KKN (foto: Nemanja Đorđević)

Barutana: Provetravanje, 13. septembra

U subotu, 13. septembra od 21.00, u klubu Barutana biće održano Provetravanje – koncert na kome će nastupiti Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni program i Jarboli.

Ovi domaći bendovi osvežiće beogradski klub dozom rokenrola i opravdati epitet centralnog mesta najboljih dešavanja u Beogradu.

Posle godinu dana koncertnih aktivnosti po brojnim gradovima u Srbiji, koncertni brend Provetravanje vraća se matičnoj ćeliji Beogradu odakle je potekla ideja osvežavanja kulturnog prostora u manjim sredinama. O opštem utisku i predstojećem nastupu Nenad Pejović, gitarista benda Kanda Kodža i Nebojša je izjavio:

– Dosadašnja iskustva sa Provetravanjem su veoma dobra. Pokazalo se, kao što smo i pretpostavljali, da je uz malo truda moguće organizovati jednu neprestanu turneju bendova koji i u manjim i u većim sredinama imaju više publike nego što se to uobičajeno pretpostavlja. Imajući u vidu stepen ozračenosti naših krajeva, svaki vid provetravanja je dobro došao i radujemo se premijernom nastupu Provetravanja u Beogradu u kome je opšte uzevši, koncertna i kulturna ponuda relativno dobra imajući u vidu realne mogućnosti, ali je zagađenje javnog prostora toliko da bi Provetravanje bilo potrebno održavati praktično svaki dan.

Ulaznice su u pretprodaji na Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima po ceni od 600 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.