Naslovna » Izlasci » Film » Blockbuster revija u Dvorani Doma sindikata
Blockbuster revija

Blockbuster revija u Dvorani Doma sindikata

Čast da otvori ovogodišnju Blockbuster reviju letnjih hitova pripala je ostvarenju „Templar: Krv za krv“ reditelja Džonatana Ingliša.

Premijeri pod vedrim nebom na Kalemegdanu prisustvovala je ekipa koja je radila na filmu, predvođena izvršnim producentom Milošem Đukelićem i glumcem Endijem Bekvitom, koji je specijalno povodom premijere doputovao iz Londona.

Film je kompletno snimljen u Srbiji, a deo spektakularnih scena koje je publika imala prilike da vidi sniman je u Beogradu na Kalemegdanu i na tvrđavi Maglič kod Kraljeva. Film „Templar: Krv za krv“ domaća publika biće u prilici da gleda od 25. septembra u bioskopima.

Komedije i drama

Blockbuster revija „preseljena“ je sa Kalemegdana u Dvoranu Doma sindikata zbog hladnijeg vremena. Posle filmova „Ljubav je čudna stvar“ Ajre Saksa i „Lavirint – Nemoguće bekstvo“, večeras su na programu komedije.

Ljubitelji sedme umetnosti biće u prilici da vide američku akcionu komediju „Hajde da budemo panduri“ (20.30) i poslednji film Džejmsa Gandolfinija „Prljava isporuka“ (22.30).

Francuska hit komedija „Šta smo bogu zgrešili“ u režiji Filipa de Šoverona na repertoaru Blockbuster revije u Dvorani Doma sindikata je u nedelju, 21. septembra od 20.30. Reviju 21. septembra zatvara italijanska drama „Ljudski kapital“ čija radnja se dešava na jezeru Komo u Italiji.

Ulaznice za Blockbuster reviju posetioci mogu da kupe putem Eventim prodajne mreže i na blagajni Dvorane Doma sindikata. (danubeogradu.rs)

Blockbuster revija
Subota, 20. septembar
Hajde da budemo panduri… 20.30
Prljava isporuka… 22.30

Nedelja, 21. septembar
Šta smo bogu zgrešili… 20.30
Ljudski kapital… 22.30

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.