Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Goblini 20. septembra u bašti SKC-a
Goblini (foto: Marko Ristić)
Goblini (foto: Marko Ristić)

Goblini 20. septembra u bašti SKC-a

Šabački sastav Goblini, obradovaće svoje mnogobrojne fanove još jednim koncertom u Beogradu, ovog puta u letnjoj bašti SKC-a, 20. septembra od 18.00, pod nazivom „Goblini i prijatelji“.

Te večeri sa njima će nastupiti i bendovi Tea Break, Siempre Peligroso, Proleće, Kiza & Bluza, Cigla in the Vugla i Mentalna korekcija.

Ovom prilikom bend je pozvao sve fanove da dođu na vreme, kako bi od početka ispratili nastupe bendova koji sviraju te večeri sa njima.

„Ideja ovog koncerta jeste da binu podelimo sa bendovima koji vrede, a i da ih publika pozdravi na dostojan način. Mi ćemo biti tamo od samog početka i zajedno sa svima ispratiti te nastupe. Iskoristićemo priliku da se družimo sa našim fanovima, jer oni su naša pokretačka snaga“, rekao je Branko Golubović.

Karte za koncert mogu se kupiti na blagajni SKC-a, kao i u prodavnici Felix Shop u TC Sremska po ceni od 900 dinara do dana održavanja koncerta, dok će svi oni koji nisu iz Beograda moći da kupe ulaznice na dan koncerta (uz ličnu kartu) po istoj ceni. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.