Naslovna » Izlasci » Film » „Kako gore/ tako dole“ uskoro u bioskopima
Kako gore/ tako dole
Kako gore/ tako dole

„Kako gore/ tako dole“ uskoro u bioskopima

Od četvrtka, 11. septembra, bioskopski repertoari biće bogatiji za još jedan film – psihološki triler „Kako gore/ tako dole“ (As Above/ So Below).

Buntovni avanturista i genijalni arheolog, Skarlet Marlou, posvetila je ceo život potrazi za najvećim skrivenim blagom: Flamelovim kamenom mudrosti. Po legendi, ovaj neuhvatljivi artefakt može da pretvori metal u čisto zlato i da nam omogući večni život – nezamislivu moć.

Opterećena samoubistvom svog oca i glasinama o njegovom ludilu, Skarlet je postala potpuno opsednuta: neće biti mirna dok ne završi njegov rad i povrati njegovu zaostavštinu.

Niz komplikovanih zagonetki vodi je do otkrića da najmoćniji kamen leži ispod ulica Pariza, skriven u najvećoj svetskoj grobnici: katakombama.

Uloge tumače: Perdita Viks, Ben Feldman, Edvin Hodž…

U pomoć će pozvati svoju staru ljubav i partnera u zločinu, Džordža – genijalnog arheologa koji za svoju dušu obnavlja istorijske spomenike i vraća im staru slavu, kao i amaterskog filmadžiju Bendžija – klaustrofobičnog kamermana koji nije svestan do kojih dubina će ga ovo putovanje odvesti.

Svesni opasnosti koje ih čekaju dole, trio će regrutovati i tim eksperata za katakombe da im pokaže put. Iako svaki od njih krije svoju tajnu, u katakombama niko ne može da pobegne od svoje prošlosti…

Avanturistički tim ne može ni da pretpostavi da će ih dole sačekati njihovi sopstveni demoni, a kako budu prolazili kroz strašni lavirint neverovatnih užasa, spustiće se sve dublje i dublje u svoj lični pakao. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.