Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Konkurs za „100% Future Serbia“
BDW - 100% Future Serbia
BDW - 100% Future Serbia

Konkurs za „100% Future Serbia“

Beogradska nedelja dizajna, koja će biti održana od 6. do 11. oktobra, predstavlja novo izdanje tradicionalnog takmičenja „100% Future Serbia“.

Po četvrti put pozvani su svi mladi kreativci iz Srbije i iz regiona da učestvuju na tradicionalnom „100% Future Serbia“ takmičenju. Beograd će još jednom postati centar okupljanja mladih kreativnih ljudi iz cele jugoistočne Evrope.

Svi koji se bave arhitekturom, (grafičkim) dizajnom, advertajzingom, modom, filmom, otografijom, primenjenim umetnostima pozvani su da osmisle ideje i projekte za ovogodišnju temu Beogradske nedelje dizajna – SENSE.

Takmičenje u okviru manifestacije „100% Future Serbia“ biće održano od 5. do 26 septembra.

Projekat „100% Future Serbia“ posvećen je promociji najtalentovanijih mladih kreativaca koji prvi put prikaziju svoje radove, ali i etabliranih autora koji prvi put žele da izlažu u izlozima centra Beograda.

Osnovna ideja ovog projekta je da se izložbe postavljene u muzejima prikažu na ulicama grada i da se na taj način predstave širokom auditorijumu, ne samo onima koji redovno posećuju izložbe i galerije. Umetnici će na ovoj izložbi prikazati svoje radove u punoj veličini.

Posetioci izložbe ali i slučajni prolaznici imaće jedinstvenu priliku da uživaju u izložbenim postavkama tokom lagane šetnje od Kalemegdana do Slavije, dok će u isto vreme otkrivati nove i zanimljive lokacije u centru grada, koje prate desetine hiljada mapa projekta sa spiskovima izlagača i izloga, podeljenih na velikom broju info punktova u gradu.

Više o takmičenju na sajtu belgradedesignweek.com.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.