Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kristali u Domu omladine, 17. oktobra
Kristali
Kristali

Kristali u Domu omladine, 17. oktobra

U petak, 17. oktobra od 21.00, u sali Amerikana Doma omladine Beograda, Kristali će održati veliki beogradski koncert povodom dvadeset godina rada.

Uz podršku bivših članova i prijatelja, Kristali će napraviti presek celokupne karijere i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, sa akcentom na prvi istoimeni album „Kristali“.

Do sada su objavili četiri studijska albuma: „Kristali“ (1994), „Dolina ljubavi“ (1997), „Sve što dolazi“ (2001) i „Samo bluz“ (2013) i jedan „live“ album – „Live@Studio 6“ (2004).

– Ime grupe Kristali ne odnosi se ni na jedan kristal posebno. Ime je optimistično, baš kao i muzika i stav prema životu. Sve treba da bude jasno, nezamagljeno kao kristal koji je s jedne strane providan, a sa druge oštar i stabilan. Kako godine prolaze, ovo ime nam sve više i više odgovara – poručuje frontmen Dejan Gvozden. – Osim već starih i svima poznatih ‘Menjam se’, ‘Sad se svega sećam’, ‘Ustani kreni’, ‘Dva metra’, ‘Osmi dan’, sviraćemo presek celokupne karijere benda.

Karte su u prodaju putem servisa Eventim, kao i u prodavnici FELIX Shop (TC Sremska). Cena karte do 19. septembra je 500 dinara, u pretprodaji 600 dinara, a na dan koncerta 800 dinara. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.