Naslovna » Izlasci » Festivali » Mikser House: Tattoo konvencija od 3. do 5. oktobra
Tattoo konvencija

Mikser House: Tattoo konvencija od 3. do 5. oktobra

Međunarodna Tattoo konvencija Beograd, pod sloganom „Tetovaže koje će i vaša mama voleti“, biće održana od 3. do 5. oktobra u Mikser House-u.

Više od četrdeset majstora tetovaže iz celog sveta tetoviraće posetioce i deliće svoja iskustva, a program će uključiti i izložbe, žurke, burleska šou, takmičenja za najbolje tetovaže i druga iznenađenja.

Beograd se ovim događajem upisuje u listu svetskih metropola koje godinama unazad imaju festivale ovog tipa. Prva beogradska Tattoo konvencija, okupiće majstore tetoviranja iz zemlje i regiona, iz raznih delova planete, od Tahitija i Kanade, preko Evrope pa do Japana i Amerike.

Cilj programa festivala je promovisanje i upoznavanje sa tattoo kulturom, saznanjima, tehnikama i socijalnim fenomenom zvanog tetoviranje uopšte.

Svako stariji od 18 godina imaće priliku da upozna svog budućeg tattoo umetnika, i ako se odluči da se istetovira, to može da uradi tokom tri dana trajanja Tattoo konvencije. Svi koji žele da se tetoviraju, mogu zakazati termin kod umetnika koga izaberu, a lista domaćih i stranih umetnika koji će raditi na beogradskoj Tattoo konvenciji dostupna je na zvaničnoj FB strani konvencije. Pored toga što će umetnici uživo tetovirati posetioce i deliti svoja iskustva, najavljen je i atraktivan prateći program, kako za vreme, tako i pre i posle samog festivala.

Tattoo konvencija

Kao „zagrevanje“, dve nedelje pre početka festivala, biće otvorena ekskluzivna izložba portreta ljudi sa tetovažama belgijskog fotografa Benoita Meusa, koja je imala veliku popularnost u Evropi.

Početak manifestacije biće obeležen u četvrtak, 2. oktobra, kada će se u Mikser House-u održati „Meet & Greet“ sa umetnicima i nastup benda Čikine Bombone (Grandpa’s Candies). Za kraj, 5. oktobra, zakazan je zvanični After Party, na kom će nastupiti čuveni DJ-evi Dekson, Transistor Behavior i Placid. (danubeogradu.rs)

Radno vreme festivala

Petak, 3. oktobar od 11.00 do 23.00 (cena ulaznice 350 RSD)
Subota, 4. oktobar od 11.00 do 23.00 (cena ulaznice 350 RSD)
Nedelja, 5. oktobar od 11.00 do 18.00 (cena ulaznice 350 RSD)

After Party:
Nedelja, 5. oktobar od 23.00 do 6.00 (cena ulaznice 350 RSD)

Cena trodnevnog kompleta uključujući i After Party je 750 RSD.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima u zemlji i regionu.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.