Naslovna » Izlasci » Shopping » Parfemi za septembarsko venčanje
Parfemi

Parfemi za septembarsko venčanje

Ako ste se odlučili za neobično venčanje ili za venčanje u septembru, potrebni su vam parfemi koji će da očaraju sve goste, ali ipak da nose duh ovog meseca.

Našli ste srodnu dušu, osobu sa kojom želite da provedete ostatak života. Ostalo je samo još da izaberete venčanicu, parfem i da izgovorite sudbonosno DA…

Preporučujemo najlepše mirise za ovu predivnu priliku.

Agent Provocateur Petale Noir

Agent Provocateur Petale Noir poseduje afrodizijačku privlačnost koja se krije u pažljivo odabranim notama. Svojim nežnim aromama i laticama otkrivaće sve mračne tajne, strastveno, delikatno i lagano.

Izazovnu cvetnu igru kompletiraju ilustracije belih cvetova na staklu bočice mirisa, koja dolazi u istom obliku kao prethodnice. Kompozicija u početnim notama poklanja mirisne cvetove lotosa, magnolije, zumbula, peteljke cvetova i listove ljubičica koji otvaraju neodoljivu temu novog izdanja.

Parisienne L’Essentiel

Yves Saint Laurent predstavlja Parisienne L’Essentiel na jesen 2011. Ova verzija zamišljena je kao esencija ženstvenosti i treba da bude najsofisticiranija i najsenzualnija do sada. On je orijentalno – cvetni parfem za predivnu ženu koja prenosi radost življenja i ljubavi u svakom trenutku. Preporučujemo ga dami koja obožava Pariz.

U gornjim notama je sočna kupina izmiješana sa akordom vinila. Srce kompozicije obuhvata buket irisa, Damask ruže i Sambac jasmina.

Victoria’s Secret Angel

Victoria’s Secret Angel je seksipilan i samopouzdan miris ikone, sačinjen je od nota iskričave šljive, ljubičice i ambera. Namenjen je glamuroznim ženama koje obožavaju nežne akorde u parfemima.

Polako se pripaja koži koja posle korišćenja ovog miris zna vrlo intenzivno da pulsira. Isprobajte za posebnu priliku u vašem životu.

Parfemi

Burberry

Za jesen 2012, Burberry kuća je pripremila ekskluzivno luksuzno izdanje parfema – novu kristalnu bočicu ručno izrađenu u tvornici Baccarat u Francuskoj. Kompozicija predstavlja bogatu i zavodljivu interpretaciju originalnog parfema.

Potentan i ženstven miris pojačan je esencijom ruže i toplim bobicama tonke koji intenziviraju gornje note absinta i breskve, srce irisa, absoluta ruže i sandalovine i bazu kašmira, vanilije i mošusa.

Jasmin Noir

Jasmin Noir od Bvlgari je nešto posebno i neobično. Misteriozna tamna bočica, predstavlja predmet požude mnogih, dok miris privlači ljubitelje drveno-cvetnih kompozicija. Parfem Jasmin Noir posvećen je ženama između 25 i 40 godina, koje su spremne da plate više za luskuzni parfem.

Parfem je sačinjen u dualističkom kontrastu muških i ženskih nota. Komponovan je sa jasminom kao centralnim sastojkom ali na drugačiji način nego do sad. Jasmin je obmotan i oblikovan kao taman, uz misteriozne arome plemenitog drveta.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.