Naslovna » Izlasci » Trofej Beograda 2014: Beo Dance Open, 27. i 28. septembra
Beo Dance Open
Beo Dance Open

Trofej Beograda 2014: Beo Dance Open, 27. i 28. septembra

Najveće međunarodno takmičenje u sportskom plesu kod nas WDSF International Beo Dance Open 2014 – Trofej Beograda 2014 biće održano ovog vikenda, 27. i 28. septembra u Hali sportova na Novom Beogradu.

Na ovom takmičenju učestvovaće oko 400 plesnih parova iz 20 zemalja Evrope. Među njima su plesači iz zemalja iz okruženja, zatim Rusije, Ukrajine, Danske, Italije, Austrije, Nemačke, Češke i Norveške.

Svečano otvaranje i defile učesnika održaće se u subotu, 27. septembra od 20.00, a zatvaranje je u nedelju, 28. septembra oko 22.00. Kvalifikacije će se održavati u dnevnim terminima, sa početkom od 10.00, u zavisnosti od uzrasne kategorije, a finala su od 20.00.

I ove godine parovi će se nadmetati u deset disciplina: pet latinoameričkih plesova (ča-ča-ča, samba, rumba, pasodoble, jive) i pet standardnih plesova (engleski valcer, tango, bečki valcer, sloufoks, kvikstep). Finalna takmičenja će biti organizovana uz živu muziku orkestra Mambo Stars.

Organizatori turnira su Plesni klub Beo Dance, Plesni savez Beograda i Plesni savez Srbije, a manifestaciju su podržali Sekretarijat za sport i omladinu i Ministarstvo za omladinu i sport. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.