Naslovna » Izlasci » Festivali » V Beogradski festival cveća, 20. i 21. septembra
Cveće

V Beogradski festival cveća, 20. i 21. septembra

Tradicionalno, 20. i 21. septembra u parku Manjež, biće održan V Beogradski festival cveća.

U srcu Beograda biće priređena izložba pejzažnim biroa, rasadničara cveća i ostalog biljnog materijala, ali će biti priređeni i muzički nastupi, besplatne dečje radionice, stručna predavanja.

Među štandovima biće prostora za opuštanje, a pored mnogih iznenađenja velika pažnja biće posvećena organskim proizvodima.

Centralna ideja ovogodišnjeg festivala je da nas podseti da je svako vreme – pravo vreme da uradimo nešto dobro za sebe, za svoje zdravlje, za svoj životni i radni prostor. Neki od proverenih načina za to su da napravimo zeleniji i zdraviji ambijent – u svojoj kući, kancelariji, svom kraju i gradu, da posvetimo vreme zdravoj ishrani i rekreaciji u prirodi, da sa drugima podelimo nove ‘zelene’ ideje, iskustva i inicijative.

Beogradski urbani vrt

Ako poželite da pronađete dodatnu inspiraciju, ideju ili informaciju pravo vreme je treći vikend septembra u parku Manjež.

Kao i do sada, Beogradski festival cveća će ponuditi raznovrstan program kroz tematske festivalske zone Vrt VRTova, VRTić, IzVRTanje, VRTeška, VRTlog koje zajedno predstavljaju pravi Beogradski urbani VRT u kome će svako pronaći svoj kutak.

V Beogradski festival cveća se organizuje uz podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine, JKP „Gradsko zelenilo“, JP „Srbija šume“ i brojnih drugih partnera. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.