Naslovna » Izlasci » Izložbe » Velika izložba Lego kockica u DKCB-u
Izložba Lego kockica
Izložba Lego kockica

Velika izložba Lego kockica u DKCB-u

U subotu, 20. septembra, u Galeriji Dečjeg kulturnog centra (DKCB, Takovska 8) biće otvorena izložba Lego kockica.

Do 5. oktobra od 10.00 do 20.00 publika će moći da pogleda veliku izložbu koju je priredio Klub ljubitelja Lego kockica „Beokocka“.Za dž

Izložbu će obogatiti Lego radionice i crtaonice, kao i gosti iz inostranstva – Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Amerike i mnogih gradova iz unutrašnjosti Srbije. Pored toga, biće izloženi i radovi Angeli Ivana, našeg jedinog brendiranog i svetski prepoznatog master builder-a, dobitnika mnogobrojnih nagrada za kreacije i ambasadora Lego kompanije.

Na površini od 260 kvadratnih metara biće postavljene kreacije od Lego kockica u obliku kule od nekoliko metara visine, pametnih robota, čarobne šume, začaranih dvoraca, modernih gradova, svemirskih brodova i antropoloških životinjica koje se ponašaju kao ljudi.

Biće izložene i kreacije iz poznatih bajki, basni i filmova, a između ostalih i velika bitka u Srednjoj zemlji iz Gospodara prstenova, srednjovekovni okršaji sa više od hiljadu Lego čovečuljaka, anđela, zloća, čarobnih bića, superheroja, brodova, pokretnih vozova, mrdalica, drmalica i smejalica.

Ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.