Naslovna » Izlasci » Shopping » ViewSonic VX2363Smhl-W monitor
ViewSonic VX2363Smhl-W monitor
ViewSonic VX2363Smhl-W monitor

ViewSonic VX2363Smhl-W monitor

Posle kraće pauze ponovo imamo priliku da se družimo sa proizvodima kompanije ViewSonic.

Ovoga puta vam predstavljamo jedan odličan Full HD projektor baziran na IPS panelu poslednje generacije na kom je pravo uživanje gledati najnovije filmove visoke rezolucije i igrati igrice sa visokom detaljnošću. Predstavljamo vam VX2363Smhl-W monitor.

Vizuelno posmatrano ovo je jedan od trenutno najlepših monitora na tržištu. Kompletno je napravljen od pune plastike i što je pomalo neobično za ViewSonic ima široko postolje koje ga čini stabilnim na najrazličitijim podlogama, čak i onim ultra glossy tipa.

Kao što smo napomenuli osnovu ovog monitora čini IPS matrica poslednje gneracije koja ima odziv tečnih kristala od svega 2 ms zahvaljujući kojoj slika izgleda gotovo besprekorno. Konkretno sve boje su maksimalno verno reprodukovane dok je detaljnost na izuzetno visokom nivou. Najnoviji filmovi izgledaju kao da se gledaju na najkvalitetnijem bioskopskom platnu, a ono što je veoma važno grafika kod modernih igrica dolazi do maksimalnog izražaja.

Vrhunski kvalitet prikaza prati i odgovarajući OSD koji krajnjem korisniku nudi veliki broj mogućnosti za fino podešavanje slike, kao i svih pratećih parametara iste.Promo

Za pozadinsko osvetljenje kod VX2363Smhl-W monitora zadužen je skup LED dioda, a da uživanje u gledanju filmova i multimedije bude maksimalno proizvođač se odlučio da ovaj displej opremi i sa zvučnicima, doduše manje izlazne snage ali dovoljne da zadovolji potrebe prosečnog korisnika. Inače preko ovog monitora je moguće puniti baterije tablet računara, mobilnih telefona i sličnih gedžeta što je još jedno plus.

Takođe sa pomenutim mobilnim uređajima je moguće ostvariti i direktnu konekciju, odnosno transferovati sliku sa njih direktno na VX2363Smhl-W monitor.

VX2363Smhl-W predstavlja jedan veoma zanimljiv i moćan Full HD monitor koji će kvalitetom slike zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Njegova velika prednost je što može da se koristi za najrazličitiji namene, kao i to što je cenovno više nego korektno poziciniran na tržištu.

Kontakt: WinWin, www.winwin.rs