Naslovna » Porodica » Deca » Ada Ciganlija: Prvi dečiji eko-zabavni park u Srbiji
Eko-zabavni park - Ada Ciganlija

Ada Ciganlija: Prvi dečiji eko-zabavni park u Srbiji

Prvi dečiji eko-zabavni park u Srbiji otvoren je danas na Adi Ciganliji.

Dečiji eko-zabavni park, koji se prostire na površini od oko 300 kvadratnih metara, jedinstven je po tome što je izgrađen u najvećoj meri od prirodnih materijala – drveta, peska, šljunka, malča.

Portparol JP „Ada Ciganlija“, Maja Pavlović, izrazila je zadovoljstvo što popularno beogradsko izletište širi i obogaćuje svoje sadržaje:
– Drago nam je što pored ostalih sportskih sadržaja, Adu Ciganliju možemo da upotpunimo zabavnim eko parkom za decu. U njemu će najmlađi posetioci predškolskog i školskog uzrasta moći da kroz igru razvijaju i ekološku svest.

Mališani iz dečijih vrtića i osnovnih škola imali su priliku da uživaju u zabavno-edukativnom programskom sadržaju prilagođenom najmlađima. Program je vodio glumac Srđan Ivanović, a u njemu su učestvovali dečiji animatori i glumci. U režiji Udruženja građana za pozorište, televiziju i film „Epizodista“, prikazana je dečija predstava „Ekoslav u akciji“, a da doživljaj za prisutne mališane bude kompletan pobrinuo se klovn Paja.

Projekat je omogućila kompanija „Neoplanta“, koja je tokom proleća odvajala novčana sredstva od prodaje promotivnih „Pipi“ i „Gudi“ proizvoda, a realizovan je u saradnji sa JP „Ada Ciganlija“. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.