Naslovna » BG servis » Čišćenje trase vojne parade
Čišćenje posle vojne parade
Čišćenje posle vojne parade

Čišćenje trase vojne parade

Sva nadležna gradska komunalna preduzeća angažovana su tokom noći na sređivanju trase duge dva kilometra u Bulevaru Nikole Tesle, posle završene vojne parade.

Veliki posao gradskih komunalnih preduzeća tek predstoji. Ekipe javnih komunalnih preduzeća angažovane su na vraćanju svega u normalan režim. Na terenu su radnici „Javnog osvetljenja“, koji uklanjaju kablove i dekorativnu rasvetu, zatim „Elektroizgradnje“, „Zelenila – Beograd“ i „Gradske čistoće“.

Saobraćajnica se čisti i pere, a sav posao u vezi sa gradskim zelenilom se kontroliše, kako bi se sutra kada se zemlja osuši sve dovelo u red. Posao predstoji i ekipama „Beograd-puta“, koje su za sada angažovane na signalizaciji, a posle toga će akcenat biti stavljen na popravku oštećenja na kolovozu.

Po ocenama zvaničnika, javna komunalna preduzeća, među kojima ne treba zaboraviti ni gradske prevoznike i „Parking servis“, ispunila su sva očekivanja i bila na visini zadatka.

Saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle normalizovan je, osim dela uz Brankov most gde se nalaze vojna vozila, koja će narednih dana biti odvožena. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.