Naslovna » Izlasci » Film » „Drakula: Neispričano“ od 16. oktobra u bioskopima
Drakula: Neispričano
Drakula: Neispričano

„Drakula: Neispričano“ od 16. oktobra u bioskopima

Od četvrtka, 16. oktobra, na repertoarima naših bioskopa naći će se epska akciona avantura „Drakula: Neispričano“ (Dracula Untold), sa Lukom Evansom u glavnoj ulozi.

Gotovo čitav vek od prvog filmskog predstavljanja Drakule svetu koji je opčinio publiku, studio koji je razvio ovaj žanr ponovo će oživeti jednu od najživopisnijih legendarnih ličnosti u ovoj akcionoj avanturi koja će vam ubrzati puls, a koja govori o rađanju doba čudovišta.

Godina je 1462, a Transilvanija je uživala u dužem periodu mira pod pravednim vođstvom nekadašnjeg ratnika Vlada III, princa Vlaške i njegove voljene i hrabre žene, Mirene (Sara Gadon). Zajedno, oni su doneli mir svojoj državi i postarali se da njihov narod bude bezbedan, posebno od moćnog Otomanskog carstva koje se konstantno širi i želi da zavlada celim svetom.

Ali kad sultan Mehmed II (Dominik Kuper) zatraži 1000 vlaških dečaka, uključujući i Vladovog sina, Ingerasa (Art Parkinson), da se razdvoje od roditelja i postanu vojnici u njegovoj vojsci, Vlad će morati da odluči da li da učini isto ono što je učinio i njegov otac kad ga je dao sultanu ili da potraži pomoć od čudovišta kako bi pobedio Turke, zbog čega će prokleti svoju dušu na servilni život zauvek.

Vlad će otići do planine Slomljeni zub gde će se susresti sa opakim demonom (Čarls Dans) i prihvatiti Faustovsku pogodbu – dobiće snagu 100 ljudi, brzinu zvezde padalice i dovoljno moći da uništi neprijatelja, ali biće zaražen neutoljivom željom da pije ljudsku krv.

Ako tri dana Vlad uspe da joj odoli, vratiće se u normalno stanje i možda će imati dovoljno vremena da spasi svoj narod. Ali ako je popije, biće primoran da živi u tami do kraja života, hraneći se ljudskom krvi, a pritom će uništiti sve ono što mu je najdraže… (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.