Naslovna » Izlasci » Shopping » Kingston HyperX Cloud slušalice
Kingston HyperX Cloud slušalice
Kingston HyperX Cloud slušalice

Kingston HyperX Cloud slušalice

Kingston je kompanija sa izuzetno dugom tradicijom u proizvodnji memorijskih modula, memorija svih vrsta i uopšte fleš prostora za skladištenje podataka.

Međutim, poslednjih godina ovaj proizvođač pokušava da “upliva” i na tržište perifernih uređaja prvenstveno orijentisanih ka gejming (igračkoj) populaciji, a koliko je u tome ozbiljan najbolje govore nove slušalice pod nazivom HyperX Cloud.Promo

HyperX Cloud slušalice imaju sve imperative Kingston-ove HyperX familije proizvoda, što znači da su napravljene od najkvalitetnijih materijla i da nude kvalitet (u ovom slučaju zvuka) iznad proseka, odnosno idu bar jedan korak ispred konkurencije.

Kingston-ove slušalice nudi u dve boje – crnoj i beloj, ali bez bilo kakvih razlika u dizajnu što je i potpuno logično obzirom da nose istu oznaku.

Da budemo jasniji – HyperX Cloud slušalice vizuelno izgledaju veoma moćno, a što je još važnije pružaju kvalitetan zvuk zahvaljujući velikim drajverima od 53 mm. Zahvaljujući njima omogućavaju gejmerima da čuju svaku reč u dijalogu, svaki pucanj i eksploziju, kao i da uživaju u najboljem mogućem balansu tonova dok slušaju muziku.

Slušalice poseduju i odvojivi mikrofon kako bi slušanje muzike na pametnim telefonima i tabletima bilo jednostavnije i prijatnije uz poboljšan bas i kristalno čiste niske, srednje i visoke tonove.

Kao i većina profesionalnih slušalica tako i HyperX Cloud slušalice donose punu kompatibilnost sa svim aktuelnim Windows i Mac okruženima, kao i sa popularnim mobilnim platformama. Cenovno gledano dosta su visoko pozicionirane, ali za ono što nude vrede svaki uloženi dinar.

Cena (sa PDV-om): 11.999 dinara

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.