Naslovna » Izlasci » Shopping » Kingston HyperX Fury – munja od flešića
Kingston HyperX Fury
Kingston HyperX Fury

Kingston HyperX Fury – munja od flešića

Fleš drajvovi kompanije Kingston uživaju veliku popularnost svuda u svetu pa tako i na ovim našim prostorima.

I to je zaista tako, nije samo puka priča jer kvalitet koji nude isti je slobodno možemo reći impresivan. Poslednjih nekoliko godina Kingston se u ovoj oblasti okrenuo dizajniranju izdržljivih i moćnih flešića, a kao trenutna kruna tog razvoja je fleš drajv oznake Fury koji je zbog svojih prestižnih karakteristika svrstan u HyperX familiju.

HyperX Fury ima agresivan dizajn kućišta obogaćen aluminijumskim detaljem u boji koji ga vizuelno razlikuje od drugih USB fleš diskova na tržištu. Kompatibilan je kako sa PC računarima i konzolama, tako i sa svim aktuelnim Windows i Mac platforma.Promo

Dostupan je u verzijama od 16 GB (crveni), 32 GB (plavi) i 64 GB (crni) i idealan je za skladištenje igara, muzike, fotografija, video materijala i fajlova. HyperX Fury omogućava veoma brz transfer podataka zahvaljujući USB 3.0 protokolu (90 MB/s čitanje, 30 MB/s upis), a kompatibilan je i sa USB 2.0 standardom što je jako korisno za korisnike koji imaju nešto starije računare.

Pored svega što nudi HyperX Fury je i maksimalno otporan na sve spoljne uticaje, a rezistentan je i na padove i potrese tako da ukoliko slučajno ispadne iz ruke podacima neće ništa biti.

Upravo zbog toga cena mu je nešto viša u odnosu na slične modele, ali ne previše pa možemo konstatovati da je itekako dobra investicija.

Cena (sa PDV-om): za model od 16 GB – 2.175 dinara

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.