Naslovna » Izlasci » Shopping » Kingston SSDNow V310 – brzih 960 GB
Kingston SSDNow V310
Kingston SSDNow V310

Kingston SSDNow V310 – brzih 960 GB

Posle više najava na domaćem tržištu se pojavio jedan od trenutno najboljih SSD-ova na svetu – Kingston SSDNow V310 od 960 GB.

Reč je o izuzetno moćnom SSD drajvu koji se podjednako može koristiti kako za skladištenje kućnih podataka, tako i za poslovnu primenu, odnosno SSDNow V310 od 960 GB je odlično izbalansiran SSD i za kućnu i kancelarjsku upotrebu što mu daje daleko veću fleksibilnost u odnosu na ostale SSD-ove specijalno dizajnirane za primenu u kući ili u radnom okruženju.Promo

Ovo je SSD visokog stepena kompatibilnosti jer se može koristiti za sve aktuelne Windows i Mac platforme, kao i za najpopularnije Linux distribucije.

Osnovu SSDNow V310 SSD-a od 960 GB čine fleš memorijski čipovi i Phison 3108 kontroler sa kojim u realnom radu postiže brzine transfera od 450 MB/s i za čitanje i za pisanje. Ako poredimo ove brzinske karakteristike sa brzinom bilo kog hard drajva dostupnog na tržištu čije se ploče rotiraju na 7200 obrtaja nije teško zaključiti da je SSDNow V310 od 960 GB i do 20 puta brži (u nekim situacijama) od njih, a pošto ne poseduje mehaniku ne pravi buku i veoma malo se greje jer je upakovan u specijalno osmišljeno aluminijmsko kućište.

Velika prednost SSDNow V310 SSD-a od 960 GB je i to što se u paketu isporučuje sa brojnim dodcima koji od njega mogu da naprave veoma moćan eksterni drajv – brz i mobilan. Inače, ovaj SSD teži svega 92,5 grama i trenutno je najbolji izbor za korisnike koji traže SSD velikog kapaciteta po korektnoj ceni.

Kontakt: Kingston, www.kingston.com/europe