Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Mikser House: Zabranjeno pušenje tradicionalno 29. novembra
Zabranjeno pušenje (foto: Vedran Tolić)
Zabranjeno pušenje (foto: Vedran Tolić)

Mikser House: Zabranjeno pušenje tradicionalno 29. novembra

Grupa Zabranjeno pušenje održaće ​tradicionalni beogradski koncert​ u subotu, 29. novembra, u Mikser House-u​.

Ovoga puta neće obeležiti samo Dan (one) Republike, već će zajedno sa Beograđanima proslaviti tri decenije kultnog albuma „Das ist Walter“​.

Te 1984. godine niko nije mogao da pretpostavi da će prvenac Zabranjenog pušenja, začetnika Novog primitivizma, postati jedan od antologijskih albuma i da će ​preokrenuti muzičke tokove prostora danas poznatog kao „region“. Ipak, Sarajlije koje su muzikom počele da se bave kao srednjoškolci, odmah su privukle pažnju i publike i medija.

Da su uspeli dokazuju hale i koncertne dvorane koje članovi grupe Zabranjeno pušenje i danas, trideset godina kasnije, dupke pune širom zemalja bivše Jugoslavije, kao i hitovi „Anarhija all over Baščaršija“, „Šeki is on the road again“, „Zenica Blues“ koje horski peva publika svih generacija.

Ulaznice za veliki beogradski koncert Zabranjenog pušenja su u prodaji po promotivnoj ceni od 1.000 dinara od 14. oktobra do 16. novembra. Od 17. do 28. novembra ulaznice će moći da se nabave po ceni od 1.200 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u Mikser House, koštati 1.400 dinara.

Ulaznice su dostupne u Mikser House-u, Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) i Dallas Music Shop-u (Sremska 2, knjižara Vulkan). (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.