Naslovna » Izlasci » Film » „Novembarski čovek“ u bioskopima
Novembarski čovek
Novembarski čovek

„Novembarski čovek“ u bioskopima

Od danas u biskopima se prikazuje akcioni film „Novembarski čovek“ (The November Man), čiji je jedan deo sniman u Beogradu.

Jedan od najboljih filmskih špijuna svih vremena, Pirs Brosnan, ponovo je u akciji. Bivši agent CIA pozvan je da odradi poslednju misiju, ali ovog puta u pitanju će biti zadatak sasvim lične prirode. Suparnik će da mu bude bivši učenik, a u celu priču uplešće se visoki zvaničnici njegove agencije kao i sudije ruskih predsedničkih izbora.

Poznat po svom šifrovanom imenu November Man, Piter Devero je bivši CIA agent, specijalizovan za egzekucije, koji je posle karijere plaćenog ubice započeo miran život u Švajcarskoj. Nažalost, nije dugo mogao da uživa u penziji, jer je pozvan da odradi poslednju misiju – da zaštiti svedoka Alis Furnije. Ubrzo otkriva da je zbog ovog zadatka postao meta svog nekadašnjeg prijatelja, koga je i obučavao u CIA službi, Dejvida Mejsona. Kako sumnja da postoji „krtica“ u tajnoj službi, Devero ne može nikome da veruje.

Film „Novembarski čovek“ je zasnovan na špijunskom romanu Bila Grejndžera „There Are no Spies“, a reditelj filma je Rodžer Donaldson. (danubeogradu.rs)

Trajanje: 108 minuta. Proizvodnja: SAD, 2014. Žanr: akcija, triler. Uloge: Eliza Tejlor, Olga Kirilenko, Pirs Brosnan, Vil Paton, Luk Brejsi. Reditelj: Rodžer Donaldson.

http://youtu.be/RsGmXcXppU4

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.