Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Vantelesna oplodnja: Dečija nedelja donosi sreću
Roditeljstvo
Roditeljstvo

Vantelesna oplodnja: Dečija nedelja donosi sreću

Dečija nedelja je i ove godine povod za prijavljivanje parova za osmu humanitarnu akciju Specijalne bolnice „Beograd“ za dodelu besplatnih programa vantelesne oplodnje.

U ovim akcijama do sada je izvlačen jedan srećni par, ali će ovoga puta sreća biti dupla, odnosno biće izvučena dva para koji će dobiti besplatne programe vantelesne oplodnje.

Naime, u cilju davanja doprinosa povećanju nataliteta Bolnica „Beograd“ pokrenula je inicijativu učlanjenja donatora u Baby club, kome i sama doprinosi tako što na svake dve trećine obezbeđenih sredstava za besplatnu vantelesnu oplodnju, izdvaja treću trećinu. Prvi član kluba ovih dana postao je „Miter international“ zahvaljujući čemu će u ovoj akciji umesto jednog, biti izvučena dva para koja će dobiti besplatni program vantelesne oplodnje.

Prijave parova za učešće u humanitarnoj akciji dodele besplatnih programa vantelesne oplodnje mogu se podnositi do 18. oktobra kada će od 13.00 u prostorijama bolnice biti i javno izvlačenje parova.

Srećne parove u ovoj akciji izvućiće jednogodišnja Darija, ćerka glumice Ljiljane Jakšić, koja je u 52 godini života dobila dete zahvaljujući vantelesnoj oplodnji u Bolnici „Beograd“.

Zainteresovani parovi za učešće u akciji mogu se prijaviti dežurnoj službi bolnice na telefone: +381 (0) 11 3282 742, +381 (0) 11 3282 864. Parovi koji se prijave moraju lično prisustvovati izvlačenju jer bolnica insistira na apsolutno transparentnom postupku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.