Naslovna » Izlasci » Festivali » Vračar Rocks festival: Del Arno Band otvara novu sezonu
Del Arno Band
Del Arno Band

Vračar Rocks festival: Del Arno Band otvara novu sezonu

U subotu, 18. oktobra od 20.00, počinje nova sezona Vračar Rocks festivala koju će otvoriti Del Arno Band.

U prethodne tri godine, za 120 večeri, u srcu Vračara nastupilo je više od 350 bendova. Ipak, nova sezona u Centru za kulturu Božidarac počeće sa bendom koji do sada nije nastupio u Radoslava Grujića 3.

Prvi autorski reggae sastav bivše Jugoslavije – Del Arno Band pune četiri godine nije imao samostalni koncert u Beogradu.

Sada, bend privodi kraju rad na novom albumu, te će pred Beograđanima prvi put uživo izvesti singl „Horoskop“, sasvim novu pesmu „Ljut sam“, ali i neke od hitova koje dugo nisu uvrstili na svoj repertoar, a koje su osvežili novim aranžmanima.

Bend predvođen Jovanom i Vladanom Matićem dugoočekivani samostalni koncert održaće upravo na Vračar Rocks festivalu kao jednom od poslednjih prestoničkih bastiona koji oživljava domaću scenu, podstiče muzičko stvaralaštvo i gde mladi bendovi imaju priliku da se predstave publici.

Ulaznice za otvaranje četvrte sezone Vračar Rocks festivala i koncert Del Arno Band-a mogu da se nabave po ceni od 500 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

Po otvaranju sezone Vračar Rocks festival će nastaviti da se održava svakog petka, a već 24. oktobra nas očekuje koncert sve popularnijeg sastava Ničim izazvan. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.