Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vračar Rocks: Ničim izazvan, 24. oktobra
Ničim izazvan (fotografija: Aleksandar Zec)
Ničim izazvan (fotografija: Aleksandar Zec)

Vračar Rocks: Ničim izazvan, 24. oktobra

U petak, 24. oktobra, bend Ničim izazvan nastupiće na sceni na kojoj su održali prvu celovečernju svirku van rodnog Vrbasa, u CZK „Božidarac“, na Vračar Rocks festivalu.

– „Božidarac“ je odličan prostor sa odličnom atmosferom, a Vračar Rocks festival je sjajna prilika da ljudi čuju bendove koje vole i koje će tek zavoleti – odgovorno tvrde članovi benda Ničim izazvan koje je publika i te kako prihvatila, što dokazuje i spot za hit singl „O tebi“ koji na njihovom zvaničnom YouTube kanalu ima više od milion pregleda.

– Kao da smo dobili na lutriji! Osećaj je sjajan! Uspeh ove i drugih pesama sa našeg albuma prvenca nam je samo podsticaj da još vrednije i odgovornije radimo. ​Stvaramo i sviramo sa velikim žarom, iskreno uživamo u svakoj pesmi, i veliko nam je zadovoljstvo što je publika tako brzo prepoznala našu emociju – iskreni su ovi muzičari.

Gosti na koncertu su Nikola Radović i sastav R’umors.

Ulaznice su u prodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 500 dinara.

Posle beogradskog nastupa, grupa Ničim izazvan nastavlja sa koncertnim aktivnostima, a već 8. novembra nastupiće pred niškom publikom, u klubu Feedback. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.