Naslovna » Izlasci » Shopping » Apple: Novi iPad tableti zvanično dostupni u Srbiji
iPad Air 2 i iPad Mini 3
iPad Air 2 i iPad Mini 3

Apple: Novi iPad tableti zvanično dostupni u Srbiji

Najnoviji modeli iPad tableta – iPad Air 2 i iPad mini 3 – koje je Apple predstavio polovinom oktobra, zvanično će biti dostupni u Srbiji od 28. novembra.

Zvanična prodaja kod odabranih distributera, a pored sveže lansiranih iPad Air 2 i iPad mini 3 tableta kupcima u Srbiji se nudi i mogućnost kupovine ostalih aktuelnih iPad modela (iPad Air i iPad mini sa Retina ekranom).Promo

Cene novih iPad tableta zavise od hardverske konfiguracije i kreću se od 64.590 RSD za iPad Air 2 modele, dok su preporučene maloprodajne cene za iPad mini 3 tablete od 51.890 RSD. Aktuelne iPad Air i iPad mini Retina tablete kupci u Srbiji mogu da nabave po cenama od 51.890 RSD za iPad Air model, odnosno od 39.290 RSD kada je reč o iPad mini Retina tabletima.

Sve iPad tablete na tržištu prati i prodaja odgovarajućih smart cover-a i smart case-ova, kao i ostale dodatne opreme.

Apple iPad Air 2 tablet

Sa debljinom od samo 6.1 mm i težinom od svega 437 grama iPad Air 2 predstavlja najtanji i najlakši tablet računar na svetu dijagonale ekrana od 9.7 inča. Njegovu osnovu čini moćni 64-bitni A8X procesor koji pored ogromne radne brzine nudi i impresivne grafičke performanse zahvaljujući kojima je iPad Air 2 najpoželjniji multimedijalni mobilni proizvod godine.

Pored impresivnih radnih i grafičkih karakteristika iPad Air 2 krasi i visoka radna autonomija baterije (do 10 radnih časova sa aktivnom Wi-Fi konekcijom) kao i Retina ekran rezolucije 2048×1536 piksela.

iPad Mini 3

Apple iPad mini 3 tablet

Njegove male dimenzije i skromna težina iPad mini 3 tablet ne čine ništa manje ozbiljnim i zanimljivijim u poređenju sa iPad Air 2 tabletom. Fizički se radi o umanjenom Air 2 tabletu nešto drugačije hardverske konstrukcije.

Preciznije iPad mini 3 tablet se oslanja na snagu A7 procesora, a poseduje i M7 koprocesor zadužen za koordinaciju ugrađenim senzorima.

Takođe, poseduje Retina ekran rezolucije 2048×1536 piksela i dijagonale 7.9 inča, ali i odlične mogućnosti za bežično povezivanje.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.