Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Belgrade Wedding Show, 6. i 7. decembra
Belgrade Wedding Show
Belgrade Wedding Show

Belgrade Wedding Show, 6. i 7. decembra

Tradicionalni beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding Show biće održan 6. i 7. decembra u Hotelu Metropol Palace.

Tema ovogodišnjeg izložbenog salona je susret modernog i tradicije, a cilj je implementacija starih vrednosti u elemente savremenog, stajliš venčanja.

Uz mnogo autentičnih i kvalitetnih izlagača organizatori Belgrade Wedding Show-a pripremaju i zanimljiv propratni program.

Tokom dva izložbena dana, svoje inovativne usluge budućim mladama ali i njihovim kumama, mamama i rodbini, predstaviće domaći kreatori, najbolje modne kuće, aranžeri, dekorateri, zlatari, poslastičari, vlasnici prostora za venčanje i cvećari.

Među izlagačima su i mladi modni dizajneri Predrag Đuknić, Kristina Bekvalac, Tijana Todorović i Mirjana Vujčić.

– Ranije sam kreirala tek poneku venčanicu, po porudžbini, a onda sam rešila da dizajniram celu kolekciju i nazvala sam je Different Bride. Baš tako: mladu vidim drugačiju i van uobičajenih klišea, pa su i venčane haljine koje će se naći u toj kolekciji potpuno različite od onoga na šta su ljudi uglavnom navikli kada je reč o kreacijama za dan koji je najvažniji u životu svake žene – kaže Kristina Bekvalac.Belgrade Wedding Show

Modni dizajner Predrag Đuknić predstaviće kolekciju haljina za venčanje koje odišu prefinjenim glamurom visoke elegancije.

– Pored bele boje koristio sam i nežnu nijansu vanile. Poseban akcenat je na ručno rađenim pojasevima u svetlo plavoj i roze nijansi koje daju poseban pečat ovoj kolekciji. Nešto što će posebno biti izdvojeno jesu glamurozne haljine sa pravim ohridskim biserima – otkriva dizajner Predrag Đuknić.

Akcija „Oženi me!“

Najavu petog Belgrade Wedding Show-a, prati i akcija pokrenuta na društvenim mrežama pod nazivom „Oženi me!„.

Mlade dame koje pripremaju ili maštaju o svom venčanju iz snova, poslale su selfi fotografiju, inspirisanu motivom „oženi me“.

Nagrađene će biti one fotografije koje budu imale najviše lajkova na Facebook stranici i Instagram profilu „Ozeni me“, dok pobednicu očekuju vredni pokloni.

Glasanje traje do 4. decembra, a pobednice (prvo, drugo i treće mesto) će biti proglašene na predstojećem Sajmu venčanja, u nedelju, 7. decembra.

O Belgrade Wedding Show-u

Projekat Belgrade Wedding Show je nastao iz želje organizatora da se budućim mladencima i ljubiteljima vrhunske mode i dizajna omogući jedinstven doživljaj koji objedinjuje prezentaciju najnovijih svetskih trendova za predstojeću sezonu venčanja, našu bogatu kulturu i tradiciju, ali i čitavu lepezu različitih sadržaja sa inspirativnim gostima, uz obilje zabave i druženja.

Belgrade Wedding Show je originalna manifestacija u ponudi Beograda u vidu ekskluzivnog izložbenog salona koju svake godine organizuje magazin o dizajnu i stilizovanju venčanja „Reci Da„. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.