Naslovna » BG servis » Dan primirja 2014 – radno vreme
Prodavnica
Prodavnica

Dan primirja 2014 – radno vreme

Na Dan primirja u Prvom svetskom ratu (11. novembra), dežurni prehrambeni objekti moraju da rade najmanje od 9.00 do 12.00.

Neprehrambeni trgovinski objekti toga dana mogu biti zatvoreni, saopštavaju iz Sekretarijata za privredu. Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda radiće od 00 do 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6.00 do 20.00.

U saopštenju se navodi i da su dežurni prodajni objekti, koji u vreme državnih i drugih praznika obavljaju delatnost, dužni da raspored, početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu objekta najmanje tri dana pre dana državnog i drugog praznika. Svi trgovinski i zanatski objekti na dan državnog praznika – Dan primirja u Prvom svetskom ratu, mogu biti otvoreni i mogu raditi i duže od radnog vremena navedenog u ovom saopštenju.

Na Dan primirja, ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića koji se nalaze u stambenim zgradama mogu raditi najduže do 24 sata i emitovati muzički program do 23.00. Ostali ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića koji se ne nalaze u stambenim zgradama mogu raditi u okviru maksimalno utvrđenog radnog vremena – od 00 do 24 sata. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.