Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Decembarska Noć knjige
Noć knjige
Noć knjige

Decembarska Noć knjige

Posle velikog uspeha koju je Noć knjige ostvarila u junu ove godine, i ovog decembra, po jedanaesti put, biće organizovana regionalna manifestacija koja promoviše kulturu čitanja.

Noć knjige biće održana u petak, 12. decembra od 17.00 do 24.00, u svim knjižarama Delfi i klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu i u još 22 grada u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Pripremljen je bogat program u kojem će učestvovati više od 30 srpskih pisaca, mnogi muzičari, glumci, biblioteke, pozorišta, filmski distributeri, sportski i fitnes centri koji će skrenuti pažnju na vrednost čitanja i druženja s knjigom. Na bogatom „meniju knjige“ svim književnim sladokuscima biće ponuđeno druženje sa autorima, predstavljanje knjiga i javno čitanje.

Izdavačka kuća Laguna je obezbedila popuste na svoja izdanja, za jednu kupljenu knjigu 25%, dve knjige 30%, tri knjige 35%, dok će popust na kupovinu četiri i više knjiga biti 40%. Popust na knjige ostalih izdavača je do 20%, popust na sve artikle gift programa 10% u svim knjižarama, dok će popust na strana izdanja iznositi 20%. Pripremljena su i mnogobrojna iznenađenja uz svaku kupovinu.

Kompletan spisak knjižara u kojima se održava tradicionalna manifestacija Noć knjige potražite na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Jedanaesta Noć knjige imaće humanitarni karakter a biće obeležena u cilju promovisanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.