Naslovna » Izlasci » Film » Komedija „Kaži kad“ u bioskopima od 13. novembra
Kaži kad

Komedija „Kaži kad“ u bioskopima od 13. novembra

Nova romantična komedija „Kaži kad“ (Laggies) u naše bioskope stiže 13. novembra.

Glavne uloge u ovom simpatičnom ostvarenju pripale su Kiri Najtli, Kloi Grac Morec i Semu Rokvelu, tako da je dobar provod zagarantovan.

Film „Kaži kad“ biće prikazan premijerno u okviru događaja „Ladies Night“ u četvrtak, 13. novembra od 20.00, u bioskopima Cineplexx Ušće SC, Delta City i Kragujevac Plaza.

Uz svaku kupljenu kartu, sve pripadnice lepšeg pola će dobiti primerak magazina Cosmopoliten, dok će one najsrećnije imati priliku da osvoje vaučer hotela Metropol za posetu spa centru nominovanom za World Luxury Spa Award u 2015. godini.

Iznenadna prosidba i odloženo venčanje

Deset godina je prošlo od njene mature, ali Megan Burč (Kira Najtli) još nije pronašla svoj poziv u životu. I dalje se druži sa istom ekipom u svom rodnom Sijetlu, radi povremeno kao promoter tatine firme za računovodstvo i vrti reklame na ulici, i živi sa Entonijem Miltonom (Mark Veber), prvim dečkom iz srednje škole.

Ali iznenadna Entonijeva prosidba nateraće Megan da panično počne da razmišlja o budućnosti. Odložiće venčanje da bi otišla na seminar za oplemenjivanje sebe – to će reći svom vereniku – ali će zapravo početi da se druži sa novom drugaricom, 16-godišnjom Anikom (Kloi Grac Morec) i njenim drugarima koje će slučajno upoznati pre nego što na kraju potraži utočište u Anikinom domu.

Kad Meganin odnos sa Anikinim ocem (Sem Rokvel) prevaziđe okvire platonskog, ona će morati da preuzme kontrolu nad svojim životom i da po prvi put odluči sama o svojoj sudbini.

Ovo je gorko-slatka priča o odrastanju koja istražuje svojstven i dobro poznat svet u kome nikad nije prekasno da se odraste. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.