Naslovna » Izlasci » Pozorište » „Ledeno doba uživo“ u Kombank areni
Ledeno doba
Ledeno doba

„Ledeno doba uživo“ u Kombank areni

Junaci iz čuvenog filmskog serijala „Ice Age – Ledeno doba“, Sid, Meni, Dijego, Skret i drugi konačno će se naći u Kombank areni – na pravom ledu!

„Ledeno doba uživo“ biće organizovano od 30. januara do 1. februara u više dnevnih termina u Kombank areni sa ukupno sedam predstava.

Ovo će biti nezaboravno putovanje sa potpuno novom pričom zasnovanom na prva tri dela filma. Svi obožavaoci ovog serijala, uživaće u urnebesnoj pustolovini na ledu zajedno sa glavnim junacima i njhovim prijateljima i to na srpskom jeziku.

„Ledeno doba uživo“ je fantastična mešavina filma, akrobacija, umetničkog klizanja i plesa, koja gledaoce vodi u nove urnebesne avanture Ledenog doba pune neizvesnosti, uzbuđenja i smeha.

Predstavu „Ledeno doba uživo“ kreirala su najveća imena u kreativnoj industriji zabave. Šou je režirao brilijantni um koji stoji iza čuvene „Cirque du Soleil“ produkcije, Guy Caron, dok su priču, muziku i tekst osmislili Ella Louise Allaire i Martin Lord Ferguson koji iza sebe imaju brojne predstave rađene za „Holiday on Ice“, „APM Music“ i „Cirque du Soleil“. Za kostime koji su verodostojno oživeli animirane junake na ledu, bio je zadužen Michael Curry sa impresivnom karijerom u kompaniji „Disney“ kao i na Olimpijskim igrama.

Sa zaradom većom od četiri milijarde dolara, „Ice Age“ je jedna od najuspešnijih franšiza ikada. Ovo je porodični spektakl specijalno pravljen za arene.

Od ponedeljka, 24. novembra u prodaji će biti ulaznice od 1.900 RSD. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.