Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Nordeus Hackathon – napravi igru za 24 časa
Nordeus Hackathon

Nordeus Hackathon – napravi igru za 24 časa

Kompanija koja je osmislila „Top Eleven – Be a Football Manager“, najpopularniju online sportsku igru na svetu organizuje četvrti Nordeus Hackathon, 13. decembra.

Takmičenje čiji je organizator Nordeus sastoji se u brzinskom pravljenju video igara. Svi pojedinci ali i timovi pozvani su da se prijave. Svi učesnici će imati priliku da naprave igru u roku od 24 sata u prostorijama Nordeus-a u Beogradu. Svi oni boriće se i za veoma vredne nagrade, uz nagradni fond koji je veći od 10.000 evra!Promo

Dvanaest timova takmičiće se u pravljenju najbolje video igre na zadatu temu, koja će biti otkrivena na dan takmičenja, a pobednici će osvojiti veoma vredne nagrade za svoj trud i znanje, među kojima su tableti, mobilni telefoni, igračke konzole, gaming oprema i drugo.

Svi takmičari odnosno timovi dobijaju sopstveni prostor, opremu za rad, hranu, piće i sve druge potrepštine kako bi mogli da se što više usresrede na pravljenje igara. Kada požele, moći će i da se odmore uz video igre, bilijar ili stoni fudbal u sobi za relaksaciju. Posle 24 sata, timovi predstavljaju svoje igre u kratkoj petominutnoj prezentaciji a na žiriju je da donese odluku o pobednicima po kategorijama ali i ukupnom pobedniku takmičenja.

Iako su za sve pobednike obezbeđene vredne nagrade, cilj Hackathon-a je da timovi pokažu znanje, inovacije, ideje i sposobnost da rade pod pritiskom i u realnom poslovnom okruženju. Pored toga, globalni zadatak takmičenja je da pokaže kako i u našoj zemlji ali i regionu postoje talentovani programeri i dizajneri koji ne zaostaju za kolegama iz sveta.

Svi timovi ili pojedinci koji žele da se prijave trebalo bi da posete adresu www.nordeushackathon.com gde takođe mogu saznati i više detalja o samom takmičenju.

Kategorije koje će biti nagrađene su 1, 2. i 3. mesto, multimedijalna prezentacija, tehnička kompleksnost i gejmplej. Gledaoci će takođe moći da prate dešavanja putem live stream-a odnosno živog prenosa na zvaničnom sajtu Hackathon-a (www.nordeushackathon.com) gde će biti prenošeno otvaranje, demonstracije igara, proglašenje pobednika i zatvaranje, ali i neobavezni periodi između. Na sajtu će se redovno osvežavati i galerija fotografija, a i same igre će biti dostupne za preuzimanje i isprobavanje. Gejmeri i ostali fanovi će moći da glasaju za svoju omiljenu igru, a tim sa najviše glasova će osvojiti posebnu nagradu!

Prijave za timove su otvorene do 26. novembra.

Za više informacija o Nordeusu, posetite www.nordeus.com a za sve ostale informacije u vezi Hakatona možete posetiti www.nordeushackathon.com ili pisati na hackathon@nordeus.com

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.