Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Nova godina 2015: Everybody in the (Mikser) House!
Lollobrigida
Lollobrigida

Nova godina 2015: Everybody in the (Mikser) House!

Savamala je spremna za 2015. godinu! Nova godina će biti dočekana neobičnom žurkom u Mikser House-u uz najomiljenije izvođače iz regiona.

Zainteresovane za ovaj novogodišnji doček očekuje novotalasna rok ekipa, dens senzacija, nezaobilazni rep bitovi i ritmovi ljubavi, i zato – Everybody in the (Mikser) House!

U sredu, 31. decembra, u Mikser House dolaze obožavane Sarajlije Letu štuke, pop denseri iz Zagreba Lollobrigida, poštena žena i reperka iz Beograda Sajsi MC i DJ duo Samo ljubav, Ewox & Tamarinski. Započnite novogodišnje veče traženjem „Mjesta za dvoje“ pod „Suncem“, nastavite trošenjem kalorija uz „Sladoled i kokice“ i „Lajkiranje“, a završite uz, šta drugo, nego „Ljubav“!

Mikser House predstavlja…

Letu štuke je bosanskohercegovačka rok grupa nastala 1986. godine u Sarajevu pod uticajem punka i novog talasa, kada se članovi grupe priključuju post novotalasnom pokretu, stvarajući distancu prema tadašnjoj čuvenoj sarajevskoj pop školi. Bend čine: Dino Šaran (vokal, gitara), Djani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara).

Lollobrigida je muzički sastav koji odlikuje prepoznatljivi electro pop disco dance zvuk. Na njihovim koncertima zaljubilo se puno parova, istrošilo mnogo kalorija i iznojile litre znoja. Preživeli su zajedno saobraćajne nesreće, operacije glasnih žica, krađe opreme, zaljubljivanja, odljubljivanja, trudnoće, nagrade, depresije i euforije. Tu su i posle 10 godina, jer ne mogu bez sve te muke. Na njihovoj svirci ćete se iskakati, naplesati, složiti ko lego kockice i ozdraviti dušu!

Sajsi MC – Ivana Rašić, reperka iz Beograda, poznatija pod pseudonimom Sajsi MC, svoj prvi javni nastup je imala na rep festivalu u „Barutani“, posle čega je formirala bend Sajsi, kada i počinje njena karijera.

Ewox i Tamarinsky već dve godine osvajaju beogradske klupske podijume, a njihovo veoma moćno oružje u tom poduhvatu je B2B DJ set prepun pozitivnih i isceliteljskih performansi. Dok puštaju muziku oni šeruju samo ljubav, a za novogodišnji nastup u Mikser House-u pripremiće poseban set koji će vas jednostavno naterati da se istopite.

Ulaznice

Ulaznice za novogodišnje veče u najkreativnijoj i najuzbudljivijoj beogradskoj četvti nabavite u Mikser House-u i na svim ostalim prodajnim mestima Gigstixa. Cena od 2.000 dinara važi za prvih 300 karata, a kad se ta količina rasproda cena karte će biti 2.500 dinara, dok će od 25. decembra cena ulaznice biti 3.000 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.