Naslovna » Izlasci » Sport » Tenis: Rekreativci u slavu Artura Eša
Jelena Mladenović - rekreativka
Jelena Mladenović - rekreativka

Tenis: Rekreativci u slavu Artura Eša

Teniska akademija Tipsarević ugostiće zaljubljenike u tenis i aktivno pridružiti Danu borbe protiv AIDS-a.

Rekreativci oba pola okupljeni oko udruženja „Rekreativo“ imaće priliku da se bore za trofej „Jazas rekreativo kupa 2014“, u nedelju, 30. novembra od 10.00, na kome će domaćini pored atraktivnih mečeva pružiti prisutnima niz edukativnih predavanja o bolesti od koje je umro i legendarni Artur Eš.

Takmičenje pokraj Studenstskog grada biće prava prilika da se promoviše ideja „Rekreativa“.

– Turnir na akademiji Janka Tipsarevića je samo prvo od tridesetak takmičenja koje „Rekreativo“ planirana da organizuje do kraja 2015. godine. Armija rekreativaca do sada nije imala priliku da učestvuje na mnogo turnira, a mi kao udruženje želimo da im pružimo tretman kao da su profesionalci. Imamo veliki broj prijava za članstvo i drago nam je što su nas Beograđani shvatili kao oazu za takmičenje, druženja, putovanja – kaže sekretar „Rekreativa“, Jovan Stefanović.

Mlada organizacija želi da status rekreativaca bude mnogo bolji na teniskoj mapi Srbije.

– U Beogradu postoji armija zaljubljenika u tenis koji žele da igraju turnire i ligaška takmičenja ali nisu imali priliku za to, mada se godinama bave „belim sportom“. Kroz takmičenja želimo da podignemo masovnost rekreativnog tenisa i svim klubovima donesemo finansijski benefit. Samo tako možemo stvoriti klimu i materijalnu sigurnost, koja kasnije iznedriti teniske profesionalce – rekao je Stefanović.

Informacije o turniru „Jazas rekreativo kup 2014“ možete dobiti na email adresi www.tenisrekreativo.com ili na 064/2224-649. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.