Naslovna » Izlasci » Festivali » Vračar Rocks: Bjesovi, Nafta i Assasins
Bjesovi
Bjesovi

Vračar Rocks: Bjesovi, Nafta i Assasins

Posle uspešnog humanitarnog koncerta održanog proletos na Vračar Rocks festivalu, Bjesovi se vraćaju u Centar za kulturu Božidarac u petak, 14. novembra.

Već dve godine unazad Bjesovi publiku iznenađuju interesantnim obradama pesama izvođača iz regiona, pa će tako, osim dobro poznatih autorskih hitova izvesti i pomenute obrade, kojima su udahnuli novi život.

U poslednje vreme su bili vrlo aktivni i snimili su još tri nove pesme – svoje viđenje hita „Godine prolaze“ Momčila Bajagića Bajage, „Užasno mi nedostaje“ Riblje Čorbe, koju su snimili sa Osmanom Ahmedom iz Multietničke atrakcije, i pesmu sastava Tako, „Probudi se“, koju su snimili sa Vasilom Hadžimanovim.

Pored Bjesova, na Vračar Rocks festivalu nastupiće i alt-rock sastav Nafta, predvođen Banetom S. Vukosavljevićem, pevačem kultnog subotičkog sastava Džukele.

Desetogodišnjicu postojanja Nafta će proslaviti sa beogradskom publikom. Najavljuju furiozni nastup, a posetioce Vračar Rocks festivala „počastiće“ odabranom set listom na kojoj će se naći i hitovi Džukela.

U Božidarcu nas u petak očekuje zvučna struktura na granici eksplozije, koju će već u 20.00 otvoriti grupa Assasins!

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 500 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.