Naslovna » Izlasci » Sajmovi » XI Hi-Files Show, 8. i 9. novembra
XI Hi-Files Show
XI Hi-Files Show

XI Hi-Files Show, 8. i 9. novembra

U hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu, 8. i 9. novembra biće održan jedanaesti Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike.

Na ovogodišnjem sajmu posetioci će imati jedinstvenu priliku da vide u Srbiji najveći ali i zakrivljeni UHD televizor na svetu, Samsung TV dijagonale od 2.66 metara (105 inča). Ovaj impresivan televizor stiže ekskluzivno na Hi-Files Show iz Koreje i imaće mini balkansku turneju, posle koje se vraća u Samsung centralu u Seulu.

Svi zainteresovani kupci moći će da naruče ovaj uređaj po posebnoj proceduri, jer neće biti izložen u radnjama zbog svoje specifičnosti i cene.

Pored ovog modela televizora u centralnom holu biće izloženi najsavremeniji Samsung audio i video uređaji za 2014. godinu, predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu.

Zajedno sa zakrivljenim televizorom, biće predstavljen i Samsungov zakrivljeni zvučnik HW-H7500/H7501 koji može da se koristi odvojeno ili na nosaču za Samsungove zakrivljene UHD televizore od 55 i 65 inča. Zakrivljeni zvučnik je savršen za postavljanje na zid jer se lako može instalirati ispod televizora umesto postolja.

Hi-Files Show je najveći Hi-Fi događaj u Srbiji. Audio-video uređaji i sistemi biće izloženi u šest sala na prvom spratu, kao i u sobama na drugom spratu.

Prisustvo na najvećem Hi-Fi događaju u Srbiji do sada su potvrdile distributerske kuće: 4Audio, Audiophile High-End, M-Kabl, Vox Trade, Player i Auris Audio, kao i domaći proizvođač Beyond Frontiers Audio. Iz Slovenije stiže proizvođač zvučnika Gallus Audio Technology, koga su posetioci Hi-Files sajma imali prilike da upoznaju prethodnih godina.

XI Hi-Files Show biće otvoren za posetioce drugog vikenda novembra od 12.00 do 19.00. Cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor. Ulaz je slobodan za žene i decu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.