Naslovna » Izlasci » Shopping » Beats Electronics i KK Crvena zvezda – tim koji dobija!
iStyle - košarkaši KK Crvena zvezda
iStyle - košarkaši KK Crvena zvezda

Beats Electronics i KK Crvena zvezda – tim koji dobija!

Dobar zvuk daleko se čuje, a vrhunski još dalje – poručili su košarkaši KK Crvena zvezda koji su bili gosti iStyle Apple Premium Reseller prodavnce.

Uručene su im Powerbeats² Wireless slušalice sa kojima će tokom treninga uživti u čarima kristalno jasnog zvuka.Promo

Luka Mitrović, Markus Vilijams, Čarls Dženkins, Boban Marjanović, Maik Cirbes, Branko Lazić, Jaka Blažič i Nemanja Dangubić nisu krili simpatije koje gaje prema dobrom zvukom i tehnologiji koju im na teren donosi Beats Electronics kroz trenutno najbolje Wireless slušalice na svetu.

Oni su poručili kako im muzika daje snagu za nove pobede i kako čist zvuk zna da bude dodatni pokretač ka ostvarenju ciljeva.

Košarkaši Zvezde i ljubazno osoblje iStyle Apple Premium Reseller prodavnice svim posetiocima su pokazali moć i snagu Powerbeats² Wireless slušalica, a gosti su pored dobrog zvuka kući poneli i autograme košarkaša.

O Powerbeats² Wireless slušalicama

Powerbeats² Wireless slušalice predstavljaju trenutno najbolje bežične slušalice na svetu dizajnirane da ponude kristalno čist zvuk tokom treninga, šetnji i uživanja u prirodi.

Napravljene su od vrhunskih materijala koji lepo prijanjaju na ušne školjke i omogućavaju da se zvuk ravnomerno prostire u ušima. Kako nemaju duge kablove pružaju maksimalan komfor u pokretu. Velika prednost im je i što se jednostavno povezuju sa iOS i Android uređajima.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.