Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Impact Hub: Otvaranje nove kamerne scene
theInvisibles
theInvisibles

Impact Hub: Otvaranje nove kamerne scene

Impact Hub otvara novu kamernu scenu novogodišnjim koncertom akustičarskog dua theInvisibles i prijatelja kojim će aktivno uticati na formiranje, podizanje i promociju beogradske, savremene akustičarske scene.

Akustičarski duo theInvisibles u saradnji sa beogradskim Impact Hub-om novogodišnjim nastupom najaviće partnerski projekat Hub Acoustic. Ideja je da se ovakvom saradnjom, koju Beograd svakako zaslužuje, ali i prilično kaska za svetskim muzičkim metropolama, aktivno utiče na zajedničko delovanje muzičara i umetnika okupljenih oko ove ideje.

Na ovom muzičkom događaju, koji će se odigrati u petak od 19.00 do 22.00, bendu theInvisibles na sceni će se pridružiti njihove kolege muzičari, koji će svojim učešćem dati veliki doprinos ovom događaju, ali i budućem projektu. Ovaj jedinstveni događaj imaće dva glavna segmenta koji će se odvijati na dve scene.

Indie i mainstream

Prvi segment biće koncertnog karaktera u kome će theInvisibles izvesti nekoliko svojih autorskih pesama i nekoliko pesama iz svetskog repertoara savremene akustičarske indie i mainstream muzike. Taj koncertni deo odvijaće se na kamernoj sceni na spratu beogradskog Impact Hub-a.

Posle kratke pauze, uslediće drugi segment koji je zamišljen kao „jam session“ u kome će se ovom dvojcu pridružiti i još nekoliko kolega akustičara koji će učestvovati u ovom projektu. Na ovaj način svi učesnici će demonstrirati važnost međusobne saradnje i podrške u ovom važnom muzičkom projetku.

Kako ovaj prvi događaj, tako i razvoj i tok celog projekta, uglavnom će se odvijati u uređenom prostoru Impact Hub-a, savršenom za promovisanje ovakvog kamernog žanra, i to u nekadašnjem, sada potpuno renoviranom, studiju radija Beograd u Makedonskoj 21, što ima jednu dodatnu kulturološku vrednost.

Kotizacija za događaj iznosi 500 RSD i obuhvata ulaznicu za koncert i jedno piće. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.