Naslovna » Izlasci » Shopping » Kingston HyperX Fury – novi USB na tržištu
Kingston HyperX Fury USB
Kingston HyperX Fury USB

Kingston HyperX Fury – novi USB na tržištu

Kingston je kompanija koja je na domaćem tržištu poznata po vrhunskim fleš memorijama i sjajnim SSD-ovima.

Zapravo, kada se malo bolje sagledaju stvari Kingston je najveći proizvođač fleš memorija na svetu u ovom trenutku i ime koje se na ovom polju izgovara sa respektom.

Iz aktuelne ponude flešića ovog proizvođača izdvaja se HyperX Fury – novi USB 3.0 fleš drajv koji informacije čita brzinama do 90 MB/s, odnosno iste upisije brzinama do 30 MB/s.Promo

U dizajnerskom pogledu HyperX Fury izgleda mnogo agresivnije u poređenju sa bilo kojim drugim fleš drajvom na tržištu. Srce mu čini snažna elektronika i moćni USB 3.0 kontroler koji su spakovani u veoma otporno kućište koje trpi čak i jače padove i udarce.

Ovaj fleš drajv je inače i vodootporan, a po mišljenjima stručnjaka sa njim se može i roniti do određenih dubina. Mali je potrošač energije i što je veoma važno besprekorno se razume sa svim aktuelnim Windows i Mac okruženjima.

Iako spada u višu klasu fleš drajvova HyperX Fury flešić Kingston nudi u tri različita kapaciteta (16 GB, 32 GB i 64 GB) i tri različite boje.

Nama se veoma dopao, a verujemo da će i vama kada otkrijete da sa lakoćom transferuje gigabajte i gigabajte podataka. Sve preporuke.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.