Naslovna » BG svaštara » Promocije » Klub Promenada: Žurka godine
Klub Promenada: Žurka godine
Klub Promenada: Žurka godine

Klub Promenada: Žurka godine

Klub Promenada bio je mesto na kom je održana žurka godine, mesto preplitanja dobrih taktova, odabranog društva i istančanog ukusa ljubitelja Gorkog lista.

Veliki broj ličnosti iz sveta biznisa, kulture, mode i muzike uživalo je u opuštenoj atmosferi i sjajnom vokalu Tijane Bogićević, dok je u ponoć kao gost iznenađenja nastupio Vlado Georgiev. Svi prisutni su uživali u prepoznatljivom ukusu Gorkog lista.Promo

U duhu brenda koji spaja tradicionalni ukus i savremeni pojam zabave, ovo veče proteklo je u preplitanju različitih muzičkih žanrova, od savremenog klupskog zvuka do laganih ritmova tamburice. Čuveni Barba druženje je upotpunio svojim prepoznatljivim hitovima, a deo repertoara otpevao je u nešto tradicionalnijem aranžmanu.

U dobrim vibracijama do ranih jutarnjih časova uživali su Vlada Vuksanović, Snežana Dakić, Sara Jovanović, Uroš Ćertić, Nigor, Minja Miletić, Anđelija Vujović, Suzana Perić, Nenad Radojević i mnogi drugi.

Gorki list Žurka godine predstavlja završnicu istoimene kampanje u kojoj je učestvovalo 50 beogradskih klubova tokom prethodna dva meseca. Domaćin je ugostio dva pobednička kluba – Dangubu i Zavod u kojima su gosti Gorki list proglasili za omiljeno piće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.