Naslovna » Porodica » Deca » Kuća kralja Petra I: Majdanov novogodišnji bazar
Majdanov novogodišnji bazar
Majdanov novogodišnji bazar

Kuća kralja Petra I: Majdanov novogodišnji bazar

U Kući kralja Petra (Vase Pelagića 40) u nedelju, 21. decembra od 12.00 do 20.00, biće održan Majdanov novogodišnji bazar.

Organizuje ga Dečji kulturni centar „Majdan“ i biće to samo jedan od brojnih programa kojim će se do kraja decembra obeležiti novogodišnji praznici. Ulaz je slobodan.Za dž

Međugeneracijski centar opštine Savski venac, pored prodaje umetničkih predmeta, za sve zainteresovane posetioce organizovaće tri besplatne radionice koje će se održati od 12.00 do 15.00. Radionicu izrade novogodišnjih čestitki u tehnici akvarela vodiće dr Beatriz Tomšić Čerkez (gost iz Slovenije), radionicu fotografije prof. dr Domen Zupančić (gost iz Slovenije), a slikarsku radionicu vodiće Ana Ivanovska, magistar slikarstva.

Humanitarni bazar

Istog dana, u sklopu manifestacije Majdanov novogodišnji bazar, od 18.00 u Kući kralja Petra I novogodišnji koncert održaće ansambl učenika Muzičke škole „Josip Slavenski“. Na programu će biti izvedene kompozicije popularne klasike i evergrin.

Iako prodajnog tipa, organizacija ovog događaja je nekomercijalnog karaktera, sa ciljem da afirmiše mlade umetnike i omogući sugrađanima kupovinu originalnih i atraktivnih umetnina za novogodišnje poklone po povoljnim cenama. Pored toga, bazar ima i humanitarni karakter. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.