Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Massimo u Sava centru, 20. februara
Massimo Savić
Massimo Savić

Massimo u Sava centru, 20. februara

Pevač jedinstvenog glasa Massimo Savić održaće koncert 20. februara 2015. godine u Sava centru, gde će promovisati predstojeći novi CD album, kog je pre nekoliko dana najavio hit singl „Ispod nekog drugog neba“.

Ulaznice za Massimov koncert u prodaji su po cenama 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 RSD na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim, Ticketline, Gigstix i DDtickets.

Nekadašnji frontmen sastava Dorian Grey, koji se sredinom osamdesetih pročuo hitom „Sjaj u tami“, a potom pevač izuzetno uspešne solo karijere sa pesmama poput „Stranac u noći“, „Samo jedan dan“, „Zar više nema nas“, „Iz jednog pogleda“… planira do kraja januara 2015. godine objaviti novi album, za zagrebački Aquarius Records.

Massimo posle dve godine u SC

Novi album je odličan povod da se Massimo posle dve godine pauze vrati u svoju omiljenu beogradsku dvoranu – Sava centar.

– Presrećan sam što se vraćam u Beograd, jer je to grad kog jako volim i čija mi publika što se tiče emocija svaki put strahovito puno pruža. A emocija je ključna reč za sve moje koncerte u Sava centru. Jednostavno, to je dvorana u kojoj se izuzetno dobro osećam – kaže Massimo.

Album je najavio krajem novembra singl „Ispod nekog drugog neba“, autora Predraga Pegija (P’Eggyja) Martinjaka koji je već potpisao Masimove hitove „Iz jednog pogleda“, sa prethodnog CD albuma „Dodirni me slučajno“ (2012) i „Suze su nam stale na put“.

– Pegi ima muzički rukopis koji meni odlično leži. Uživam da radim s njim u studiju, jer se u radu međusobno nadopunjujemo i nadahnjujemo. Tu našu povezanost osetiće i publika i uveren sam da će pesmu „Ispod nekog drugog neba“ često slušati – kaže popularni pevač. (danubeogradu.rs)

http://youtu.be/ydCwTAk2Aek

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.