Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Nikola Vranjković u Domu omladine 28. decembra
Nikola Vranjković (foto: Aleksandar Zec)
Nikola Vranjković (foto: Aleksandar Zec)

Nikola Vranjković u Domu omladine 28. decembra

U Domu omladine Beograda, 28. decembra od 21.00, nastupiće Nikola Vranjković sa svojim bendom.

Ovaj koncert biće rekapitulacija ovogodišnje serije koncerata na letnjim festivalima kao i klupskih nastupa.

U velikoj sali DOB-a publika će moći da čuje pesme benda Block Out i sa solo albuma ovog muzičara – „Za ovde ili za poneti“ i „Bremeplov“ koji je objavljen pre dva meseca.

Novi mini album čine četiri pesme: „Ispod tvoga oka“ – u kojoj gostuje pijanistkinja Danica Borisavljević, „Nagrada za strah“ – u kojoj Octave mandolu svira Dejan Lalić iz grupe Orthodox Celts, zatim „Plovni put“ – snimljen u saradnji sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub i „Bremeplov“ – numera na kojoj su gostovali gitaristi Goribora, Željko Ljubić i Miroslav Užarević.

Uz EP, Nikola Vranjković je objavio i zbirku pesama sa istim nazivom – „Bremeplov“. Posetioci koncerta u nedelju, knjigu će moći da kupe po promotivnoj ceni.

Karte za koncert (sedenje i numerisana mesta) mogu da se kupe preko Eventima, u kafeu Šikarica i u prodavnici Felix Shop (TC Sremska).

Cena ulaznica: promotivna cena od 700 RSD (100 komada) samo u kafeu Šikarica i Felix Shop-u. Pretprodaja od 800 RSD (parter) i 1.000 RSD (balkon), a na dan koncerta 1.000 (parter) i 1.200 RSD (balkon) na svim navedenim mestima. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.