Naslovna » Izlasci » Film » Noć reklamoždera: Beograd, grad kreativnosti i sjajnih ideja
Noć reklamoždera 2014: Gordana Grubješić i Aleksandar Đorđević
Noć reklamoždera 2014: Gordana Grubješić i Aleksandar Đorđević

Noć reklamoždera: Beograd, grad kreativnosti i sjajnih ideja

Jedinstvena Noć reklamoždera biće održana 20. decembra od 20.30 u Sava centru sa temom „Beograd, grad kreativnosti i sjajnih ideja“:

O ovogodišnjem programu Jean Marie Boursicot, autor ove manifestacije, kaže: „Tokom nove Noći reklamoždera videćete neke prelepe reklame. Neke od njih će vas dirnuti u dušu, druge su egzotične, neke se mogu smatrati otrcanima, ali najčešće su veoma smešne“.

Tradicionalno, biće priređeno glasanje publike za domaću najpopularniju reklamu. Posle „Top 33“ reklame za koje je publika glasala na sajtu www.nocreklamozdera.com, dobijen je „Top 10“ reklama koje ulaze u finale glasanja koje traje do same Noći reklamoždera.

Biće proglašeni dobitnici u kategorijama: Brand Srbija – najbolja srpska reklama u svetu, Grand Slam – za doprinos razvoju advertajzinga u regionu, World tour – za reklamu koja je ušla u program JMB i proputovala svet, i Naj non profit – za najveći doprinos ugroženima.

Ova 15. jubilarna Noć reklamoždera biće posebna i po karnevalskoj atmosferi u holu Sava centra, po interakciji sa publikom, kao i po brojnim promocijama.

Karte za Noć reklamoždera prodaju se na blagajni Sava centra, u mreži Eventim, Win Win radnjama, preko DDTickets, GigsTix i u knjižarama Vulkan po ceni od 700 RSD. (danubeogradu.rs)

Noć reklamoždera 2014: Top 10

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.