Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Nova godina 2015: 5 u 1 u baru „Tranzit“
Nova godina 5 u 1 - Tranzit
Nova godina 5 u 1 - Tranzit

Nova godina 2015: 5 u 1 u baru „Tranzit“

Bar-restoran „Tranzit“ pripremio je 5 u 1 – jedno neobično novogodišnje veče za one kojima jedno odbrojavanje nije dovoljno.

Naime, oni koji se odluče da „najluđu noć“ provedu u ovom novom ugostiteljskom objektu u srcu Savamale, biće deo ludog putovanja kroz pet svetskih metropola i isto toliko novogodišnjih odbrojavanja!

5 u 1 – put oko sveta

Toliko razloga za slavlje će imati oni koji novogodišnju noć odluče da provedu u bar-restoranu „Tranzit“. Doček počinje u 22.00 po našem vremenu, kada će se, uz votku i kavijar, dočekati Nova godina u Moskvi. Sat vremena kasnije, u 23.00 po našem vremenu, odbrojavanje se seli u Atinu, a tačno u ponoć biće dočekana „beogradska“ Nova godina.

London je sledeća stanica, u jedan sat ujutru po našem vremenu. U tri ujutru biće priređeno odbrojavanje do početka Nove godine u Rio de Žaneiru, uz zavodljive južnoameričke ritmove. Za muzički program i razna muzička iznenađenja biće zadužen rezident DJ trio u sastavu: Goran Starčević, Danijel Čehranov i John Jogurt.

„Avio“ karte

„Avion“ poleće u 31. decembra u 22.00 i kreće na putovanje 5 u 1. Jedno mesto u „ekonomskoj klasi“ iznosi 2.400 RSD i podrazumeva mesta za barom i piće dobrodošlice; „biznis klasa“ predstavlja visoko sedenje za malim i velikim community stolovima po ceni od 3.600 RSD po osobi, uz obavezan welcome drink i isprobavanje tapas specijaliteta.

Karte za „prvu klasu“ donose udobno sedeće mesto za stolom ili separeom, malu prezentaciju kuhinje „Tranzita“ na nekoliko pladanja i flašu šampanjca u ponoć. Cena ovog aranžmana iznosi 5.000 RSD po osobi.

Novi „Tranzit“

„Tranzit“ je novo mesto smešteno u srcu Savamale zamišljeno kao eklektični bar-restoran i zona susreta osoba različitih ukusa i interesovanja. Koncept bar-restorana idealan je za one koji kasnu večeru vole da „protegnu“ u noćni provod, a da u isto vreme dožive nesvakidašnju fuziju ukusa i doživljaja.

Radno vreme Tranzita je – svim danima osim ponedeljkom, i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17.00 do 2.00, petkom i subotom od 20.00 do 4.00 i nedeljom od 14.00 pa do ponoći. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.