Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Nova godina 2015: Doček počinje danas!
Jelka - Trg otvorenog srca - Nova godina
Jelka - Trg otvorenog srca - Nova godina

Nova godina 2015: Doček počinje danas!

Nova godina 2015 počinje da se slavi već danas! Naime, u 16.00 na Trgu Republike biće održan program „Nova godina je tu!“ Dečjeg kulturnog centra Beograda.

Ovim programom biće otvoren Trg otvorenog srca, a u 17.00 na simboličan način biće uključena dekorativna rasveta.

Učestvovaće Minja Subota, Leontina, Tijana Dapčević, hor DKCB, Čarolija, „Deca kompozitori“ – učesnici FEDEMUS-a, članovi vokalne grupe „Nađi svoju zvezdu“ i baletskog studija DKCB. Događaju će prisustvovati i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Nova godina – početak i za starije

Uslediće nastup „Global vorming orkestra“, etno-haus muzičke atrakcije koja dobrim zvukom i ritmom „nosi noge i zagreva tela“. Orkestar je premijerno nastupio na najvećem trubačkom festivalu Guča i tom prilikom je oduševio publiku, a građani će čuti popularne numere kao što su „Opa, opa“, „Đurđevdan“, „Čoček čaj šukarije“, „Za Beograd“.

Događajem u nedelju započinju novogodišnji programi za decu na Trgu otvorenog srca, koji će se svakodnevno odvijati sve do 15. januara, a mališani će pratiti programe DKCB-a, koncerte, zanimljive predstave gradskih dečjih pozorišnih trupa, i moći će da učestvuju u muzičkim radionicama, maskenbalima i drugim aktivnostima.

Na Trgu Republike sutra počinje s radom i novogodišnji i božićni market koji će biti otvoren svakoga dana od 10.00 do 23.00. (Beoinfo)