Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Nova godina 2015: The Locals NYE 2015
The Locals NYE 2015 - Kišobran
The Locals NYE 2015 - Kišobran

Nova godina 2015: The Locals NYE 2015

Udružena alternativna scena Beograda prirediće 31. decembra The Locals NYE 2015 – na dva nivoa i tri bine uz osam sati vrhunske zabave.

Nova godina 2015 protećiće u znaku šest DJ kolektiva koji će zabaviti Beograđane u strogom centru grada. The Locals NYE 2015 je novogodišnja žurka na kojoj će se okupiti najuticajniji DJ kolektivi aktuelne scene u glavnom gradu. Kreiraće aternativni događaj koji neće imati alternativu u novogodišnjoj noći!

U jednom od kolosa predratne arhitekture u strogom centru Beograda, prostoru nekadašnje robne kuće „Kluz“, na dva nivoa biće smeštene tri bine. Prvih 100 ulaznica od danas je u prodaji po promotivnoj ceni od samo 990 RSD, u svim Zla Zla radnjama i Win-Win prodavnicama širom zemlje.

The Locals NYE 2015 - All That Bass
The Locals NYE 2015 – All That Bass

The Locals sinergija

Čak šest beogradskih kolektiva udružiće se u novogodišnjoj noći na možda najznačajnijem okupljanju beogradske alternativne scene novijeg datuma. Na tri bine nastupiće party kolektivi Vatra, Banda Panda, Mystic Stylez, Kišobran, Friday Swag i All That Bass, koji će posetioce provesti kroz različite, ali kompatibilne muzičke pravce.

»»» Pratite The Locals na Facebook-u!

Ako ste posećivali njihove zabave u klubovima Dragstor, The Tube, DOT, Povetarac, Ilegala, Divljina, KC Grad; ako ste ih slušali na festivalima Exit, Mad in Belgrade, Lovefest ili Fresh Island – a vašem muzičkom ukusu odgovaraju rap i r’n’b, indie, drum’n’bass, electro, footwork, techno i drugi pravci koji nisu masovno popularni u zemlji u kojoj živite, možda je ovo mesto na kojem možete pronaći ljude sebi slične!

Svojevrsna sinergija gradskih struja, kolektiv kolektiva, događaj osmišljen za odabranu grupu pojedinaca sa istančanim ukusom i formiranim standardima, predstavlja sledeći nivo zabave i prvi konkretan korak organizovanog delovanja u pravcu jačanja lokalne scene – The Locals.

 

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.