Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Nova godina 2015: Tri bine i Grad otvorenog srca
Nova godina 2015: Tri bine i Grad otvorenog srca
Nova godina 2015: Tri bine i Grad otvorenog srca

Nova godina 2015: Tri bine i Grad otvorenog srca

Doček Nove godine u Beogradu biće organizovan na tri bine, na beogradskim trgovima uz obilne prateće programe.

Prvi put se organizuje prednovogošinji koncert, 30. decembra, na Trgu Republike, kada će nastupiti Haris Džinović.

Za doček, 31. decembra biće organizovane tri bine u gradu. Na bini ispred Narodne skupštine nastupiće Vlado Georgijev, Emina Jahović, Mira Škorić i Nikola Rokvić. Program traje od 22.00 do tri sata posle ponoći.

Program na Trgu Republike počinje od 21.00 kada će nastupiti i Kiki Lesandrić, Neverne bebe, Sanja Ilić i Balkanika, kao i bendovi Alisa i Kraljevski apartman.

Takođe, od 21.00 do tri ujutru, na bini ispred Filozofskog fakulteta nastupiće vodeći domaći di-džejevi, između ostalih i Marko Nastić, dok će za sve ljubitelje klasične mizike doček biti organizovan u Sava centru.

Grad otvorenog srca

Do 15. janura na Trgu otvorenog srca (Trg Republike) organizuje se praznični program za najmlađe, u okviru kojeg su već nastupali Tijana Dapčević i Dečji kulturni centar Beogrda sa brojnim predstavima. Centralni gradski trg i glavnu ulicu krasi spektakularan mobilijar sa najvećom ukrašenom jelkom do sada.

U Svetogorskoj ulici 1. januara tradicionalno će biti organizovana Ulica otvorenog srca, gde će najmlađi uživati u bogatom programu, a stariji u svečarskoj atmosferi.

Gradski čelnici su objavili da ovogodišnji doček Nove godine Grad Beograd neće koštati više od osam miliona i 250.000 dinara, što je za trećinu manje novca nego što je u proteklom periodu izdvajano. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.