Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Nova godina 2015: Venera i Mars i Robin Li
Venera i Mars i Robin Li
Venera i Mars i Robin Li

Nova godina 2015: Venera i Mars i Robin Li

U novogodišnjoj noći u rezidenciji kneza Pavla (Šafarikova 7) nastupiće Robin Li, DJ i producent iz Londona.

– Konačno dolazim u Beograd. Bio sam jednom, ali to je bilo vrlo davno. Ono čega se zasigurno sećam je da ljudi vole dobar provod, što je dobro, jer to volim i ja – rekao je Robin Li član dvojca Faze Action (drugi je Robinov brat, Sajmon).

Robin je muzičar/DJ/producent, a Sajmon DJ/producent. Često ih nazivaju „bosovima nju-diska“. Ovaj dvojac je 1997. godine objavio debi album „Plans and Designs“ na kom se nalazi klasik „In The Trees“ koga danas mnogi smatraju tipičnim i neprevaziđenim primerom nju-disko žanra.

Kroz četiri albuma i veliki broj remiksa Faze Action već više od deset godina usavršava karakteristični muzički stil čime potvrđuju kontinuiranu posvećenost disko muzici.

DJ i „live act“ nastupima Faze Action su širom planete oduševili publiku muzikom koja uzburkava plesne podijume na neočekivane načine.

Hajde da zajedno đuskamo

Otkrivajući planove za Novu godinu, Robin Li kaže:
– Za novogodišnju noć u Beogradu očekujte dobru žurku. Od Faze Action-a uvek možete da očekujete neočekivano, ali dobra zabava je uvek zagarantovana. Hajde da zajedno đuskamo uz disko i poželimo dobrodošlicu 2015. godini i zdravlju, bogatstvu i ispunjenosti koje će doneti.

Na događaju „Venera i Mars“ nastupiće i Nebojša Intruder, Nemanja Veljović a.k.a Iguman, Beyond House, Peđa Todorović i interaktivna podrška Vivre sa Vie.

Ulaznice po ceni od 1.799 RSD (uključuje dve konzumacije po izboru) mogu se kupiti u svim Win Win prodavnicama širom zemlje, na prodajnim mestima DD Tickets (Tadeuša Košćuška 30; blagajna Belexpocentra, Španskih boraca 74; kao i online prodaja karata na www.ddtickets.rs), zatim u Kafeteriji (Žorža Klemensoa 10) i kafeu KGB (Vlajkovićeva 28). (danubeogradu.rs)