Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Nova godina 2015: Venera i Mars
Venera i Mars - Robin Lee
Venera i Mars - Robin Lee

Nova godina 2015: Venera i Mars

Nova godina 2015 biće još lepša ako se dočeka u centru grada na žurci „Venera i Mars“, čiji naziv simboliše muški i ženski princip, suprotnosti koje se privlače i savršen spoj jačine i lepote.

Još jedno nesvakidašnje slavlje u najluđoj noći biće održano u intimnoj atmosferi pod sloganom „Secret place – Nice people – Excellent music“. Impresivno zdanje u Šafarikovoj 7 predratne arhitekture, namenski pravljeno za zabave tadašnje elite i tajne sastanke masonske lože, otvoriće svoja vrata, a balske haljine, frakove i paradne uniforme zameniće šljokice, crveni karmini, leptir-mašne, luckaste kravate i nezaobilazne cipele za ples.

Venera i Mars i DJ iz Londona

U okviru bogatog programa nastupiće jedan od najboljih disko producenata iz Londona Robin Lee (Faze Action). Robina i njegovog brata Sajmona često nazivaju „bosovima nju-diska“. Za visokocenjenu kuću Nuphonic Records izdali su debi album „Plans and Designs“ na kom se nalazi klasik „In the Trees“ koji je utvrdio njihov položaj inovatora i podstakao talas koji kasnije dobija naziv „Nu Disco“.Promo

Atmosferu na plesnom podijumu zagrejaće i Nebojša Intruder, kompozitor, producent, osnivač elektro sastava Intruder i DJ prepoznatljiv po mešavini indie-pop-disco-soul-elektronike. Novogodišnju noć ulepšaće i Nemanja Veljković a.k.a. Iguman sa melodičnim setovima; Beyond House, DJ organizacija koja promoviše elektronsku plesnu underground muziku; Peđa Todorović, sa aktuelnim, interaktivnim i emotivnim programom i Vivre sa Vie, koncept inspirisan Godarovim filmom „Živeti svoj život“, kao i muzičkim klasicima, modnim i životnim stilom šezdesetih godina.

Prvih 100 karata po ceni od 1.499 RSD je rasprodato, a trenutna cena karte je 1.799 RSD. Poslednjih 100 ulaznica košta 2.199 RSD. U cenu karte su uključena dva pića po izboru. Barski sto može da se rezerviše po ceni od 4.000 RSD.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima DD Tickets (Tadeuša Košćuška 30 ili na blagajni Belexpocentra, Španskih boraca 74), kao i u Kafeteriji, Žorža Klemensoa 10.

Više informacija na zvaničnom sajtu. (danubeogradu.rs)

Venera i Mars

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.