Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Novi Beograd: Ulica otvorenog srca kod Merkatora

Novi Beograd: Ulica otvorenog srca kod Merkatora

Opština Novi Beograd, za svoje sugrađane, 1. januara od 10.00 do 14.00 organizuje program Ulica otvorenog srca, u Bulevaru Zorana Đinđića, od TC „Merkator“ do crkve Svetog Dimitrija.

Za sve posetioce biće priređen zabavni program u kome će posebno uživati najmlađi Novobeograđani.

Pored novogodišnje predstave, decu će zabavljati Deda Mraz, klovnovi i brojni kostimirani animatori. U programu će, osim glumaca, učestvovati i deca koja su išla u besplatne škole glume, pevanja i plesa u organizaciji opštine, i koja će sada imati priliku da pokažu šta su sve naučila.Za dž

Pored bine biće postavljeni i brojni prodajni štandovi, sa rukotvorinama i proizvodima starih zanata, a učešće i prezentaciju svojih proizvoda i usluga najavili su i članovi Novobegradskog kluba.

Manifestacija će imati i humanitarni karakter, jer je sav prihod od prodaje „crvenih nosića“ namenjen korisnicima Humanitarne fondacije Novi Beograd.

U slučaju lošeg vremena program će biti otkazan, o čemu će Novobeograđani biti na vreme obavešteni. (danubeogradu.rs)

Izmene u saobraćaju

Tokom održavanja manifestacije „Novi Beograd – grad otvorenog srca“ u četvrtak, 1. januara od 8.00 do 16.00, za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Zorana Đinđića, na delu od Omladinskih brigada do Bulevara umetnosti.

Tokom održavanja ove manifestacije, vozila JGP-a sa linija 17, 68 i 74 će od raskrsnice ulica Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića do raskrsnice Bulevara umetnosti i Bulevara Zorana Đinđića, u oba smera, saobraćati preko kružnog toka Bulevarom Mihajla Pupina i Bulevarom umetnosti i dalje redovnom trasom.

Vozila JGS-a na izmenjenom delu trase koristiće sva postojeća stajališta.