Naslovna » Izlasci » Shopping events » Novogodišnji šoping u Delta City-ju
Nova godina u Delta City-ju
Nova godina u Delta City-ju

Novogodišnji šoping u Delta City-ju

Od 26. do 30. decembra biće organizovan novogodišnji šoping u Delta City-ju: cene će biti snižene do 50%, a radno vreme produženo do 23.00.

H&M, Bata, Guess, Timberland, Fashion&Friends, Esprit, Tom Tailor, Mango, Carpisa, Terranova, Springfield, Massimo Dutti… samo su neke od prodavnica u kojima će biti ponuđeni praznični popusti na aktuelne modne kolekcije.

Ako i pored svih pogodnosti ne uspete da pronađete odgovarajući poklon, Delta City poklon kartica je odlično rešenje – na vama je samo da osmislite originalnu poruku koju ćete napisati na pakovanju poklon kartice ili zanimljiv način na koji ćete je pokloniti.

Besplatno slikanje sa Deda Mrazom i klizanje ispred Delta City-ja

U atrijumu Delta City-ja svakog dana, od 14.00 do 20.00, posetioci imaju priliku da se besplatno slikaju i druže sa Deda Mrazom, kao i da dobiju fotografiju na poklon. Takođe, ljubitelji sportova na ledu imaju mnogo razloga za radovanje jer pored šopinga, imaju priliku da uživaju i na klizalištu ispred Delta City-ja i raznovrsnom zabavnom programu prilagođenom svim uzrastima.

Besplatni, novogodišnji čas klizanja za sve osnovce i srednjoškolce, uz đačku knjižicu, biće organizovan i 30. decembra, od 10.00 do 11.30, uz nadzor profesionalnih klizača i trenera. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.